Oprechte trouw

Vorige Start Omhoog Volgende

"We kennen elkaar al lang, minstens 15 jaar, als het niet langer is. Als jongetje van een jaar of zeven kwam hij al regelmatig langs, mee met zijn vrienden. Later werd hij echt bevriend met mijn overbuurjongen en kwamen beide jongens heel vaak.

Als jongetje was hij uitgesproken knap. Naarmate hij ouder werd, werd hij ook seksueel duidelijk uitdagend en uitlokkend. Hij trok zo kort mogelijke broekjes aan en trok deze, naar bleek, nog eens extra hoog op met een touwtje. Hij wist wat uitdagend zitten of liggen was.

Toch wachtte ik met seksuele intimiteit tot hij 16 jaar was. Dit wist hij wel, het was besproken, maar toen was er ook geen ontkomen aan.

Dit contact bleef zo, op een jaartje na dat hij verkering had met een meisje - want zo was het afgesproken. De verkering echter raakte uit en sindsdien bleef hij een erg trouwe vriend die op vaste dagen altijd kwam.

Geen van ons beiden was erg vertrouwd met homoseksualiteit. We hebben dit al doende ontdekt en geleerd en zo vormen van rustige intimiteit ontwikkeld die beiden goed bevallen."

Vorige Start Omhoog Volgende